LES PROVES D'APOL·LO (5) LA TORRE DEL NERO

LES PROVES D'APOL·LO (5) LA TORRE DEL NERO

Editorial:
LA GALERA
Any d'edició:
Matèria
Juvenil
ISBN:
978-84-246-6597-5
Pàgines:
392
Enquadernació:
Rústica
Disponibilitat:
Disponibilitat inmediata
Col·lecció:
KIMERA

Descompte:

-5%

Abans:

16,95 €

Desprès:

16,10 €
Comprar

Ja està aquí el final ple d'acció i emoció de les aventures de l'Apol·lo. Podrà recuperar per fi el seu lloc en el mont Olimp?

Els amics semideus del Camp Júpiter han ajudat al Lester a sobreviure els atacs els esperits malignes, d'un rei romà i el seu exèrcit de morts vivents, i els letals emperadors Calígula i Còmmode. L'Apol·lo i la Meg ara hauran de seguir una profecia descoberta per l'harpia Ella. L'últim repte del Lester serà a la Torre de Neró, a Nova York. Tindrà la Meg una última confrontació amb el seu pare? L'Apol·lo haurà de fer front al seu enemic Pitó amb aquest cos inútil mortal? Qui el podrà ajudar des del Camp Mestís? Totes aquestes respostes i més es resoldran en aquest llibre que tots els semideus estan esperant.

Els lectors diuen...

«MARE MEVA, QUÈ INTENS. No puc ni imaginar-me com de salvatge pot arribar a ser el final de la sèrie. Aquest llibre m'ha fet riure, m'ha fet plorar, m'ha fet SENTIR.»

«És impressionant i, m'atreveixo a dir, el millor de tota la sèrie.»

«Aquesta sèrie i la de Magnus Chase són probablement les meves preferides de tot l'univers Rick Riordan.»Altres llibres de l'autor