UNA BOCA PER A PARLAR DUES ORELLES PER A ESCOLTAR

UNA BOCA PER A PARLAR DUES ORELLES PER A ESCOLTAR. ORATÒRIA I TEATRE: UN MÈTODE PER A PARLAR EN PÚBLIC

Editorial:
NPQ EDITORES
Año de edición:
Materia
Valenciano
ISBN:
978-84-18975-32-5
Páginas:
338
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
Disponible en 1 semana

Descuento:

-5%

Antes:

18,00 €

Despues:

17,10 €
Comprar

Vivim en una societat en la qual la virtualitat i els recursos tecnològics han relegat la comunicació presencial i cada vegada ens costa més parlar en públic. En canvi, en l'àmbit professional les capacitats relacionades amb l'oratòria es valoren de forma molt positiva. Per a fer front a aquesta contradicció hem sistematitzat una metodologia que resultarà molt útil per aquelles persones que vulguen millorar les seues estratègies de comunicació i guanyar confiança a l'hora de defensar projectes professionals o acadèmics.
Aquest llibre reflexiona sobre el valor de l'expressió verbal i la comunicació no verbal com habilitats professionals, i ho fa seguint les tècniques del teatre, uns ensenyaments que ens aporten recursos molt eficaços per a millorar la nostra estratègia comunicativa, alhora que ens ajuden a descobrir les claus per a construir el nostre relat, millorar la nostra presència i escenificar les idees.
Aquest llibre, a més a més, és un manual molt pràctic amb consells molt fàcils de recordar. Hi hem inclòs més de 100 exercicis que ens ajudaran a guanyar confiança per a superar la por escènica i aconseguir que les nostres paraules ens representen.