REHUMANITZANT LA TECNOLOGIA

REHUMANITZANT LA TECNOLOGIA. CLAUS PER SOBREVIURE COM ESPÈCIE A L´ERA DIGITAL

Editorial:
PROFIT EDITORIAL
Año de edición:
Materia
Valenciano
ISBN:
978-84-19841-98-8
Páginas:
184
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
Disponible en 1 semana

Descuento:

-5%

Antes:

17,85 €

Despues:

16,96 €
Comprar

Rehumanitzant la tecnologia aborda l'impacte de la tecnologia i la revolució digital en les persones, l'empresa i la societat, destacant tant els seus avantatges com els seus desafiaments. La tecnologia pot acostar a les persones, facilitar tasques quotidianes com comprar o estudiar, i incrementar la productivitat de les empreses, però també pot tenir consequ¨ències negatives en la salut i la felicitat de les persones.

La revolució digital i la tecnologia tenen un impacte transformador: ha canviat la forma en què vivim, ha generat un canvi disruptiu en l'economia, les persones i la societat. I és necessari ara més que mai, humanitzar les relacions i promoure un enfocament més equilibrat i conscient de la tecnologia per a aconseguir una societat més justa i feliç.

En aquest context de transformació digital constant des de principis del segle XXI, sorgeixen nous dispositius més potents i fàcils d'usar, connexions més ràpides i continguts més captivadors. D'una banda, l'ús excessiu de dispositius i la hiperconexión poden portar a problemes d'addicció i afectar negativament la salut mental i física. També s'observa un augment en els nivells d'infelicitat, i l'impacte negatiu de la digitalització en la societat.
D'altra banda, la tecnologia ben gestionada pot augmentar la felicitat i facilitar la connexió entre persones. Pot ajudar a estalviar temps i gestionar més i millor segons quin aspecte del nostre dia a dia, i pot automatitzar processos mentre posa en valor el talent de les persones.

És necessari trobar un equilibri entre el món digital i el món real, amb especial atenció a la nostraalimentació, el nostre descans, la nostra activitat física i la nostra socialització. Prendre consciència de les nostres accions i consums, tant físics com digitals, aspectes fonamentals per a viure una vida saludable i sostenible en tots els aspectes.