CAMÍ DE NISÒTIA

CAMÍ DE NISÒTIA

Editorial:
ESTRELLA POLAR (GRUP ED.62)
Año de edición:
Materia
Manualidades
ISBN:
978-84-1389-840-7
Páginas:
176
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
Disponibilidad inmediata
Colección:
ILLA DEL TEMPS

Descuento:

-5%

Antes:

12,95 €

Despues:

12,30 €
Comprar

Les peripècies d'un nen soldat
Un grup de nens-soldat del centre d'Àfrica, obligats a combatre i a cometre actes violents, aconsegueixen fugir de l'exèrcit i, després de moltes vicissituds, refugiar-se a la frontera de Nisòtia, un país inventat del centre d'Àfrica, on es respecten els drets humans, una espècie de Suïssa africana. El líder del grup és en Kobadjo, un adolescent molt llest i amb un passat despietat, que intenta redimir-se de la seva vida passada. Arribats a Nisòtia, en Kobadjo viatjarà a Barcelona per acompanyar un grup de nens mutilats als quals faran una pròtesi. A la ciutat comtal s'adonarà ben aviat que el “primer món” no és tan meravellós com es pensava.

***

- Joaquim Carbó (Barcelona, 1932) és el conegut autor del clàssic La casa sota la sorra (1966), que moltes generacions de lectors recorden i que és encara un dels títols recomanats a les escoles. A més d'haver escrit un centenar de contes per a Cavall Fort, no ha deixat d'escriure i publicar tota mena de llibres, tant per a joves com per a adults.
- La història d'en Kobadjo està connectada a la de La casa sota la sorra, el protagonista de la qual, Henry Balua, surt com a personatge al final del llibre.
- El tema dels nens soldat és molt actual i està tractat de manera adequada i amb un fort component de crítica social, alhora que és una aventura vital.