CAL QUE FLORESQUEN MIL MARGARIDES

CAL QUE FLORESQUEN MIL MARGARIDES. DE L'ECOLOGISME A L'ECOLOGIA POLÍTICA AL PAÍS VALENCIÀ. DE LA REVINDICACIÓ AL GO

Editorial:
NPQ EDITORES
Año de edición:
ISBN:
978-84-122290-6-6
Páginas:
384
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
Disponible en 1 semana

Descuento:

-5%

Antes:

15,00 €

Despues:

14,25 €
Comprar

Aquest assaig no és un estudi històric ni sociològic, sinó una anàlisi i reflexió, molt personals, del procés evolutiu de l'ecologisme i la seua relació amb la política en l'àmbit valencià.
Sobretot aporte una visió original i directa d'aquest procés, fruit de la meua experiència i del coneixement en primera persona dels esdeveniments més destacats: els primers grups ecologistes valencians, els diferents intents de crear estructures organitzatives de l'ecologisme que superaren l'àmbit local o l'aparició del primer partit verd valencià i les dificultats de crear un partit verd a nivell estatal.
De la mateixa manera aborde l'entrada, per primera vegada, de l'ecologisme polític al Parlament Valencià i la intervenció al sí del govern autonòmic d'un partit verd. També explique el procés de constitució d'una cooperativa política com és Compromís i els orígens d'Equo.
Espere que siga d'interès no sols per a un públic especialitzat o interessat en política valenciana i ecologisme. Al segle que estem, i amb la dramàtica evolució de la crisi ambiental a tot el planeta, aquestes reflexions tenen un caràcter i una repercussió globals.
De tot açò va aquest llibre. Que gaudiu d'ell.